Nya i10

Det är små saker i vardagen som gör stor skillnad. Som helt nya Hyundai i10. Med en modern och expressiv design samt ett enormt stort utbud av avancerad teknologi är nya i10 en smart partner, som ger dig den stil och flexibilitet som du behöver.

Nya i10 NLine

Det är små saker i vardagen som gör stor skillnad. Som helt nya Hyundai i10. Med en modern och expressiv design samt ett enormt stort utbud av avancerad teknologi är nya i10 en smart partner, som ger dig den stil och flexibilitet som du behöver.

Perfekt för små platser och stora ögonblick!

Gatorna i städer kan lätt bli överfyllda. Så när du ska navigera i trånga korsningar eller på svårframkomliga parkeringsplatser kommer du att älska manövreringsförmågan hos denna smarta citybil. Helt nya i10 är bara 3,67 meter lång och 1,68 meter bred – och kombinerar ett kompakt yttre med ett rymligt inre.

Oavsett om du ska fickparkera eller ut på en tur med bilen över helgen ger nya i10 dig massor av plats och flexibilitet att leva ditt liv på ett storslaget sätt.

Stig in

…och bli överraskad!

 

 

Smarta detaljer för mer bekvämlighet!

Från det öppna utrymmet över handskfacket till de stora förvaringsutrymmena i dörrarna – helt nya i10 levereras med massor av praktiska förvaringsutrymmen för en stressig vardag.

Nya i10 har ett stort bagageutrymme på 252 liter, och fäller du ner de fällbara baksätena får du hela 1 050 liter.

Det ska vara lätt att backa. När du lägger in backen på din i10 ser backkameran till att du har bra uppsikt bakom bilen, så att du får en säkrare och mer behaglig körupplevelse (beroende på version).

Tänk stort – kör smått!

Nya i10 lanseras med en 3-cylindrig bensinmotor på 1,0 liter som ger en effekt på 67 hk. Som alternativ till den 5-växlade manuella växellådan finns den även, som den enda i klassen, med en nyutvecklad automatiserad manuell växellåda. Den 5-växlade manuella växellådan är konstruerad för snabba och exakta växlingar.

Den 5-växlade automatiserade manuella växellådan ger en mer avslappnad och bekvämare körning. Tack vare att växellådan har lägre vikt och reducerad friktion förbättras bilens bränsleekonomi (tillval).

Hyundai Smart Sence – klassledande säkerhet!

Med Hyundai SmartSense, våra avancerade förarassistanssystem, ger i10 dig en av klassens mest omfattande uppsättningar av aktiv säkerhetsteknik – utvecklad för att göra dina resor tryggare och säkrare. En ny multifunktionskamera ger tillgång till 5 olika funktioner: Forward Collision-Avoidance Assist (FCA), High Beam Assist (HBA), Lane Keep Assist System (LKA), Driver Attention Warning (DAW) och Intelligent Speed Limit Warning (ISLW).  Vill du veta mer om säkerhet och utristning, klicka här 

Filhållningsassistans (LKA)

Filhållningsassistenten (LKA) använder sig av frontkameran för att registrera vägmarkeringarna. Om bilen oavsiktligen skulle vara på väg ur sitt körfält, varnar systemet föraren om detta och kan också aktivt styra emot för att leda tillbaka bilen in i sitt körfält.

Automatisk nödbroms (FCA)

FCA är ett avancerat aktivt säkerhetssystem som varnar föraren i nödsituationer och automatiskt kan bromsa bilen om så skulle krävas. Systemet är aktivt från 9 km/h och uppåt, och kan registrera andra fordon och även fotgängare.

 

Front Collision Warning (FCW)

Multifunktionskameran övervakar avståndet mellan din bil och fordonet framför. Om systemet upptäcker att det finns risk för en kollision, varnar det föraren om detta, både med ljus- och ljudsignaler.

 

 

Trötthetsvarnare (DAW)

Trötthetsvarnaren ökar säkerheten och bekvämligheten genom att kontinuerligt övervaka och analysera körmönstret. När systemet känner igen ett körmönster som tyder på trötthet/okoncentration, varnar det föraren om detta med en ljudsignal och ett meddelande på intrumentpanelen som föreslår en paus.