Nya i20

Med sin revolutionerande design sätter helt nya i20 en ny standard i klassen. Helt nya i20 är både bredare och längre – och med en lägre kaross än föregångaren syns det tydligt att nya i20 är inspirerad av Hyundais nya designidentitet “Sensuous Sportiness”.

Design som sticker ut och väcker uppmärksamhet!

Helt nya i20 är lika bra i drift som den ser ut – och den nya designen gör att den sticker ut från mängden. Den nya främre stötfångaren är inramad av den nydesignade frontgrillen, med framträdande luftintag och ett snyggt galler. Den dynamiska designen fortsätter till bilens baksida och de nya Z-formade kombinationsbakljusen som är placerade tillsammans med den råda reflexlinjen.

Dynamisk, karaktäristisk och sportig! Helt nya i20 är större och bättre än någonsin! Du kommer snabbt att vänja dig vid den extra komforten i helt nya i20. Du får lite mer av allt. Mer komfort, mer plats, mer körglädje.

Stig in

…och bli överraskad!

 

 

Avancerad teknik, klassledande uppkoppling!

Vi är bara människor: Vi tappar våra nycklar och spiller kaffe. Men det är vad som gör oss till människor, och bäst av allt är att ingen är perfekt. Därför erbjuder helt nya i20 ett brett utbud av avancerad teknik som innehöller förstklassiga säkerhets-, uppkopplings- och komfortfunktioner för att underlätta körningen.

Helt nya i20 kan bjuder på klassledande uppkoppling som gör varje bilresa till ett rent nöje. Njut av avancerad uppkoppling med split-screen-funktion, så att du kan hålla koll på din musik och navigation samtidigt – utan att kompromissa (tillval). När du köper till den stora 10.25” pekskärmen får du dessutom tillgång till BlueLink s. att du kan styra funktioner i din bil på distans. Till detta hör också ett kostnadsfritt 5-års abonnemang på Hyundai LIVE Services. Abonnemanget ger tillgång till information om bland annat trafik, väder och fartkameravarning där lokal lagstiftning tillåter det.

Apple CarPlay™ finns också tillgängligt.

(Apple CarPlay™ är ett registrerat varumärke tillhörande Apple Inc.)

Hyundai Smart Sence – klassledande säkerhet!

Helt nya i20 erbjuder en imponerande nivå av säkerhet med Hyundai SmartSense: Ett paket med klassledande säkerhets- och förarassistansfunktioner för ökad trygghet. Hela åtta nya säkerhetsfunktioner har tillkommit för att öka säkerheten under körning. Vill du veta mer om vår utrustning och säkerhet: klicka här

Adaptiv fart-
hållare m. Stop&Go

Farthållaren håller en inställd hastighet och avstånd till framförvarande fordon. Med Stop&Go kan bilen hålla det förinställda avståndet ner till 0 km/h, och efter ett stopp startar motorn igen och följer framförvarande trafik.

 

Filhållnings-
assistans, aktiv

Filhållningsassistansen (LKA) använder sig av frontkameran för att registrera vägmarkeringarna. Om bilen oavsiktligen skulle vara på väg ur sitt körfält, varnar systemet föraren om detta och kan också aktivt styra emot för att leda tillbaka bilen in i sitt körfält.

Automatisk nödbroms (FCA)

FCA är ett avancerat aktivt säkerhetssystem som varnar föraren i nödsituationer och automatiskt kan bromsa bilen om så skulle krävas. Systemet är aktivt från 9 km/h och uppåt, och kan registrera andra fordon och även fotgängare.

 

Dödavinkel-
varnare (BCA)

Dödavinkelvarnaren, som också den arbetar med radar, övervakar området på sidorna bakom bilen. Om det upptäcker ett annat fordon, visas en visuell varning i sidobackspeglarna och det upplevs ett motstånd i ratten som gör det svårt att lämna filen.