Nya i30 Fastback

Vi lovar varandra det ena och det andra innan vi åker hemifrån. Vi intygar för våra mammor att vi kör säkert. Vi talar om för våra nära och kära att vi kommer hem till kvällsmaten. Och vi lovar våra barn att vi ska läsa en godnattsaga för dem när vi kommer hem från jobbet. Nya i30 är byggd för att du ska kunna uppfylla dessa löften. Den är nämligen utrustad med den senaste tekniken samt de senaste säkerhets- och uppkopplingsfunktionerna.

En lyxigare standard!

i30 fastback är känd f.r sin eleganta look och passar dig som vill ha lite mer lyx i vardagen. Du märker det direkt när du sätter dig bakom ratten i i30 fastback. Känslan av kvalitet för hantverket i tillverkningen av bilen och de många eleganta detaljerna. i30 fastback finns endast som N Line-version på den svenska marknaden

Stig in

…och bli överraskad!

 

 

Avancerad teknik, klassledande uppkoppling!

Vi är bara människor: Vi tappar våra nycklar och spiller kaffe. Men det är vad som gör oss till människor, och bäst av allt är att ingen är perfekt. Därför erbjuder helt nya i30 ett brett utbud av avancerad teknik som innehöller förstklassiga säkerhets-, uppkopplings- och komfortfunktioner som hjälper dig under varje bilresa.

Med nya i30 kan du beställa den stora 10,25” pekskärmen (tillval) som inkluderar 3D-navigation och BlueLink. Dessutom ingår 5 års gratis abonnemang på Hyundai LIVE Services, med tillgång till information som bland annat trafik, väder, POI och varning om fartkameror, där lagen tillåter detta. Med den stora skärmen får du också tillgång till Apple CarPlayTM, så att du kan spegla din telefon på skärmen. Dessutom kan du ladda din smartphone via den trådlösa laddningsplattan så att den är laddad när du kommer fram**.

(* Apple CarPlay™ är ett registrerat varumärke tillhörande Apple Inc.
** Kräver Qi-kompatibel smartphone.)

Hyundai Smart Sence – klassledande säkerhet!

Hyundai i30 fastback är utrustad med intelligenta säkerhetsfunktioner som skyddar din mest dyrbara last – människorna du älskar. Därför har alla utrustningsnivåer av i30 fått 5 stjärnor av Euro NCAP. Dessutom finns det möjlighet att köpa till flera nya säkerhetsfunktioner för en änny tryggare körupplevelse. Vill du veta mer om vår utrustning och säkerhet: klicka här

Filhållnings-
assistans, aktiv (LKA)

Filhållningsassistansen (LKA) använder sig av frontkameran för att registrera vägmarkeringarna. Om bilen oavsiktligen skulle vara på väg ur sitt körfält, varnar systemet föraren om detta och kan också aktivt styra emot för att leda tillbaka bilen in i sitt körfält.

 

 

Adaptiv farthållare

Farthållaren håller en inställd hastighet och avstånd till framförvarande fordon och anpassar hastigheten till den framförvarande trafiken. Fungerar ner till 0 km/h.

Extrautrustning.

 

 

Automatisk nödbroms (FCA)

FCA är ett avancerat aktivt säkerhetssystem som varnar föraren i nödsituationer och automatiskt kan bromsa bilen om så skulle krävas. Systemet är aktivt från 9 km/h och uppåt, och kan registrera andra fordon och även fotgängare.

 

Automatisk skyltigenkänning (ISLW)

Via frontkameran och navigationssystemet får bilen information om den aktuella hastighetsbegränsningen. Denna visas i realtid på intrumentpanelen tillsammans med ev. omkörningsförbud.

Extrautrustning.

 

 

Trötthetsvarnare (DAW)

Trötthetsvarnaren ökar säkerheten och bekvämligheten genom att kontinuerligt övervaka och analysera körmönstret. När systemet känner igen ett körmönster som tyder på trötthet/okoncentration, varnar det föraren om detta med en ljudsignal och ett meddelande på intrumentpanelen som föreslår en paus.

Vill du veta mer?