Ioniq hybrid

Med kombinationen av el och bensin, samt uppgraderad design och nya funktioner är IONIQ Hybrid bättre än någonsin!

Uppgraderad design!

IONIQ’s design har blivit uppgraderad med en lång rad nya designelement som förstärker bilens exklusiva utseende. IONIQ Hybrids rena, aerodynamiska silhuett har designats för att optimera bilens sofistikerade look. Den dynamiska frontgrillen harmoniserar snyggt med LED-strålkastarna (beroende på version) och automatiska LED-varselljusen. Det ger ett mycket sofistikerat förstahandsintryck av bilen.

Stig in

…och bli överraskad!

 

 

IONIQ hybrid invändigt:

Interiören i nya IONIQ är fylld med ny teknologi, men ger ett elegant och enkelt intryck. Den nya mittkonsolen frigör plats för förvaring och uppladdning av din smartphone. Njut av de praktiska fördelarna med en 5-sitsig sedan, som ger dig en helt ny nivå när det gäller komfort och uppkoppling och gör varje resa till ett rent nöje. Instrumentbrädan och mittkonsolen har fått en ny design. Den smarta klimat- och multimedieanläggningen, som styrs via touchskärmen, har blå bakgrundsbelysning för en högteknologisk och modern look. Längs instrumentbrädan och mittkonsolen har bilen också blivit utrustad med blått LED-ljus för ett sofistikerat och enhetligt utseende.

Den nya 10,25″ touchskärmen är också värd att lägga märke till! Med den får du tillgång till navigation, Apple CarPlayTM m.m. (beroende på version).

Hyundai Smart Sence – klassledande säkerhet!

Med Hyundai SmartSense, våra banbrytande och avancerade förarassistanssystem, erbjuder IONIQ Hybrid den senaste aktiva säkerhetsteknologin – utvecklad med målsättningen att ge dig större säkerhet och mer sinnesro. Vill du veta mer om vår utrustning och säkerhet: klicka här

Adaptiv farthållare med Stop & Go (SCC med S&G)

Ökar säkerheten och minskar stress genom att hålla ett inställt avstånd till framförvarande fordon, eftersom systemet automatiskt sänker eller ökar hastigheten till en förinställd gräns i enlighet med de aktuella trafikförhållandena. I tät, långsam trafik håller SCC det förinställda avståndet ner till 0 km/h och efter ett stopp startar motorn igen och följer framförvarande trafik. Leading Vehicle Departure Alert-funktionen meddelar föraren när det framförvarande fordonet börjar köra igen efter ett stopp.

 

 

Helljusassistans (HBA).

Strålkastarna är utrustade med högteknologisk LED-teknologi, som både ger ett ljus nästan lika starkt som dagsljus och har en lång livstid samt en markant lägre energiförbrukning än halogenstrålkastare. När den automatiska funktionen för heljusassistans (HBA) har aktiverats registrerar systemet både mötande fordon och framförvarande fordon i samma körfil på natten. Systemet växlar till halvljus när så krävs, vilket minskar risken för att andra trafikanter blir bländade. När inga andra fordon registreras aktiverar systemet automatiskt helljuset igen. Beroende på version.

 

Trötthetsvarnare (DAW)

Trötthetsvarnaren ökar säkerheten och bekvämligheten genom att kontinuerligt övervaka och analysera körmönstret. När systemet känner igen ett körmönster som tyder på trötthet/okoncentration, varnar det föraren om detta med en ljudsignal och ett meddelande på intrumentpanelen som föreslår en paus.