Ioniq 5

I kupén på IONIQ 5 suddas gränsen mellan vardagsrum och bilutrymme ut. Hyundais helt nya elektriska plattform E-GMP med tre meters hjulbas, möjliggör större golvyta, en skjutbar mittkonsol och framsäten som går att fälla ned 90 grader med ett enda knapptryck.

Världspremiär i februari 2021!

Distinkt, ikonisk och stilren

Den stilrena designen gör att IONIQ 5 känns som en frisk fläkt. All komplexitet som vanligtvis associeras med elbilar är som bortblåst, istället möts du av rena linjer och minimalism. Motorhuven är formad som ett musselskal och sträcker sig över hela bilbredden, vilket förstärker det strömlinjeformade uttrycket. De parametriska LED strålkastarna med diamantliknande designelement kommer att känneteckna alla framtida IONIQ-modeller.

Höjdpunkter

Med IONIQ 5 blir framtidens elektriska drivkraft verklighet direkt. Vår kompromisslösa elektriska CUV (crossover-SUV) låter dig ta kontrollen över ditt liv och påverka ditt avtryck på världen.

Blixtsnabb uppladdning

IONIQ 5 är en av få bilar i sin klass som drivs av ett lättviktsbatterisystem på 400-800 volt. Det möjliggör både supersnabb kontinuerlig uppladdning och fantastisk prestanda.

 

Hållbarhet

Miljövänliga material har använts i så stor utsträckning som möjligt inuti IONIQ 5. Taket, golvet och sätena består till exempel av råmaterial som utvunnits ur sockerrör. Ett materialval som både är vackert och hållbart.

Teknologi

Framrutan fungerar som en 44” avancerad head-up display som guidar dig tryggt och säkert, vart du än ska.