Ioniq 5

I kupén på IONIQ 5 suddas gränsen mellan vardagsrum och bilutrymme ut. Hyundais helt nya elektriska plattform E-GMP med tre meters hjulbas, möjliggör större golvyta, en skjutbar mittkonsol och framsäten som går att fälla ned 90 grader med ett enda knapptryck.

 

Designad för framtiden

Hyundai IONIQ 5 har en unik design med en rad detaljer som kommer att väcka uppmärksamhet på vägarna. Motorhuven sträcker sig över hela bilbredden, vilket minskar panelglipor och förstärker det strömlinjeformade uttrycket. De parametriska LED strålkastarna med diamantliknande designelement kommer att känneteckna alla framtida IONIQ-modeller.

Stig in

…och bli överraskad!

 

 

Höjdpunkter

Med IONIQ 5 blir framtidens elektriska drivkraft verklighet. En kompromisslös elektrisk CUV (crossover-SUV) som låter dig ta kontrollen över ditt liv och påverka ditt avtryck på världen. Blixtsnabb uppladdning och elektrisk acceleration från 0-100 km/h på bara 5,2 sekunder väntar.

Maxad räckvidd

Njut av upp till 481 km räckvidd på en enda laddning. (Beroende på version)

 

Blixtsnabb uppdaddning

Ladda från 10–80 % på endast 18 minuter.

 

Exceptionell dragvikt

Med en dragkapacitet på upp till 1 600 kg gör att du tryggt och säkert kan köra din last precis dit den ska.

 

Stort utbud av flexibla laddningsmöjligheter

Ladda hemma över natten eller tillför lite extra räckvidd på en publik laddningsstation. Beroende på vilken typ av elnät du har i bostaden eller vilken typ av laddstation du har tillgång till ger Hyundai IONIQ 5 dig en rad flexibla laddningsmöjligheter. Bilens plattform erbjuder 400-800 volts laddningskapacitet, för ännu snabbare uppladdning.

 

Banbrytande funktioner!

IONIQ 5 är den första Hyundai-modellen som är utrustad med nivå två av förarassistanssystemet, Highway Driving Assist, plus det banbrytande säkerhetssystemet, Hyundai Smart Sense. Det ger dig tillgång till en lång rad avancerade säkerhetsfunktioner baserade på den allra senaste teknologin – vilket ger dig högsta möjliga trygghet i trafiken. För fullständig information om utrustning och säkerhet, klicka här:

Utökad automatisk nödbroms (FCA)

Ett avancerat aktivt säkerhetssystem som varnar föraren i nödsituationer och automatiskt kan bromsa bilen om så krävs. Funktionen är standard och registrerar fordon, cyklister och fotgängare.

 

Dödavinkelnvarnare (BCA)

ödavinkelvarnaren övervakar området på sidorna bakom bilen. Om det upptäcker ett annat fordon, visas en visuell varning i sidobackspeglarna och det upplevs ett motstånd i ratten som gör det svårt att lämna filen.

Varningssystem för korsande trafik vid backning (RCCW)

ödavinkelvarnaren övervakar området på sidorna bakom bilen. Om det upptäcker ett annat fordon, visas en visuell varning i sidobackspeglarna och det upplevs ett motstånd i ratten som gör det svårt att lämna filen.

Helljusassistent (HBA)

Hyundais mobilapp BlueLink® gör det lättare än någonsin att vara uppkopplad mot din bil. BlueLink® Connected Car Service håller dig uppkopplad direkt mot din IONIQ electric med online röstigenkänning och ett stort antal funktioner som förhöjer din körglädje. BlueLink®-funktionen LIVE Services (ingår gratis i 5 år vid BlueLink®-tillval) ger dig realtidsuppdaterad information om väder, trafikinformation, varnar för fartkameror, informerar om närmaste laddstationer, närliggande Hyundai-återförsäljare, verkstäder och live POI-sökning. Hyundai BlueLink®-appen kräver en BlueLink®-utrustad bil för att fungera.