Nyheter!

Välkommen på dubbla Sverigepremiärer! 

Hösten två stora nyheter är här – redo att ge dig nya perspektiv på livet! Vill du ta ett stort steg framåt är vår revolutionerande elbil IONIQ 5 rätt för dig. Den laddas upp till 80% på bara 18 min, har en dragkapacitet på 1 600 kg och gör 0-100 km/h på 5,2 sekunder.

Helt nya BAYON är också här för att imponera. En elegant, bekväm och rymlig crossover med hög körposition som ger dig stor frihetskänsla och fantastisk överblick av din omgivning.

Givetvis ingår 5 års nybilsgaranti med fri körsträcka, oavsett vilken nyhet du väljer. Kom och provkör våra höstnyheter under lanseringshelgen 18–19 september!

 

Privatleasing från 2 495 kr/4 895 kr/månad*

För mer information, kontakta oss

*ONIQ 5: 16,7-17,7 Wh/100 km, CO2 0 g/km (WLTP). Dragvikten gäller 72,6 kWh och bagageutrymmet på 584 liter är inkl frunk. Laddtider gäller vid uppladdning med 800 volt. *BAYON: 5,3-5,6 l/100 km, CO2 120-127 g/km (WLTP). Pris exkl. ev. metalliclack. Vi reserverar oss för prisändringar och ev. tryckfel. Privatleasingexempel gäller t.o.m. 2022-02-28 och är baserat på 36 mån leasing, månadskostnader inkl. moms exkl. uppläggnings- och aviavgift. Rörlig ränta. Max körsträcka 1 000 mil/år, övermil debiteras. Service ingår under avtalstiden max 3 000 mil. Sedvanlig kreditprövning sker.

 

 

Nya Hyundai Kona  – Sverigepremiär 8-10 april

Nya KONA passar dig som vill ha en snygg, snabb och pålitlig SUV – som är byggd för framtiden. KONA har uppgraderats både exteriört och interiört, tillsammans med en rad nya säkerhets- och uppkopplingsfunktioner som standard.

Nya KONA är en kompakt SUV för dig som vill ha allt – både till vardags och på fritiden. Den uppdaterade kupén är modernare än föregångaren och givetvis finns det gott om plats för allt och alla i din vardag.

Det räcker med en snabb blick på de nya kraftfulla linjerna eller de markanta hjulhusen för att förstå att nya KONA är i en klass för sig. Detaljer som framhäver bilens SUV-egenskaper och får den att skilja sig från mängden. De nya smalare bakljusen ger KONA en minst lika omisskännlig baksida.

 

Privatleasing från 2495 kr/månad

För mer information, kontakta oss

 

 

Helt nya Hyundai Tucson – premiär i januari 2021

Helt nya TUCSON är inte bara en utveckling av sin föregångare utan en fullfjädrad designrevolution. Förutom progressiv design erbjuder nu vår populära SUV det senaste inom uppkoppling och säkerhet, och inte minst hybridteknik som tar dig längre än någonsin.

Nya TUCSON är mildhybrid som standard och därmed byggd för att minska CO2-utsläppen och öka bränsleeffektiviteten. Utan att kompromissa med körglädjen. Modellen levererar en kombinerad effekt på upp till 180 hk och ett vridmoment på upp till 280 Nm, beroende på vilken motor du väljer.

 

Med sina dynamiska och skarpa linjer sätter helt nya TUCSON en ny standard med sin moderna SUV-design. Känn dig tryggare än någonsin på vägarna med klassledande säkerhetsutrustning och nya, avancerade förarassistansfunktioner. Läs mer om Hyundai Tucson här