SANTA FE hybrid

SANTA FE Hybrid är vår största och lyxigaste SUV med fyrhjulsdrift som standard och plats för sju personer. Nu har den fått en helt ny design vilket innebär ännu mer plats, komfort, teknologi, säkerhet – och lyx.

EN 7-sitsig SUV i lyxförpackning! 

Den nya looken är kraftfull och elegant med större frontgrill, T-formade LED-varselljus och mycket mer. Den nya instrumenteringen och mittkonsolen ger passageraren fram en känsla av att befinna sig i ett bekvämt vardagsrum – med intuitiva funktioner precis vid fingertopparna. Vill du höja exklusiviteten ytterligare ett snäpp kan du köpa till ett Luxury-paket.

Stig in

…och bli överraskad!

 

 

En fängslande kupé!

Nya SANTA FE Hybrid är härlig att stiga in i och svår att lämna. Det elmanövrerade förarsätet kan nämligen fås med 8-punktsinställning och minnesfunktion, så att du alltid hittar din ultimata körposition oavsett om någon annan har kört bilen.

BlueLink® Connected Car Services

Hyundais mobilapp BlueLink® gör det lättare än någonsin att vara uppkopplad mot din bil. BlueLink® BlueLink®-funktionen LIVE Services (ingår gratis i 5 år vid BlueLink®-tillval) ger dig realtidsuppdaterad information om väder, trafikinformation, varnar för fartkameror, informerar om närmaste laddstationer, närliggande Hyundai-återförsäljare, verkstäder och live POI-sökning. Hyundai BlueLink®-appen kräver en BlueLink®-utrustad bil för att fungera. 

Santa Fe Hybrid skyddar dig och dina kära!

Nya avancerade säkerhetsfunktioner och förarassistanssystem som motorvägsassistent och dödavinkelvarnare, lyfter nya SANTA FE Hybrid till premiumklassen. Utöver detta finns det möjlighet för självparkeringssystem, så att du kan fjärrstyra bilen att parkera på egen hand. Vill du veta mer om vår utrustning och säkerhet: klicka här

Fjärrstyrd parkering (RSPA)

Med självparkeringssystemet parkerar nya SANTA FE Hybrid sig själv, utan att någon sitter i bilen. Den kan också köra ut själv, så att det blir lätt för dig att komma in.

 

Motorvägsassistans (HDA)

För första gången någonsin är SANTA FE utrustad med en så kallad motorvägsassistans Funktionen är en kombination av filhållningsassistans och adaptiv farthållare som använder sensorer och kartdata för att säkerställa säker körning och automatiskt anpassad hastighet i utsatta situationer.

Beroende på utrustningsnivå.

Backsensor med stoppfunktion (RCTA)

När du lägger i backen på nya SANTA FE Hybrid registrerar backsensorn om fordon närmar sig från sidan och varnar dig. Funktionen kan också bromsa för fordon om det behövs

Utökad automatisk nödbroms (FCA)

FCA är ett avancerat aktivt säkerhetssystem som varnar föraren i nödsituationer och automatiskt kan bromsa bilen om så krävs. Funktionen är nu utökad och kan även registrera fotgängare och cyklister.

Motorvägsassistans (HDA)

Som något helt nytt kan nu se högra och vänstra sidan av helt nya SANTA FE Hybrid på pekskärmen. Kameror aktiveras när du sätter igång bilens blinkers och byter körfält. 
Beroende på utrustningsnivå.

Aktiv dödavinkelvarnare (BCA)

Dödavinkelsensorn övervakar bilens bakre hörn med hjälp av radar. Med hjälp av denna funktion känner du ett motstånd i ratten som gör det svårare att lämna filen om ett annat fordon registreras i döda vinkeln. Detta sker vid aktivering av bilens blinkers.

Vill du veta mer?