SANTA FE

Oavsett vad dagen bjuder på är nya SANTA FE byggd för att göra den lite bättre. Vår populära SUV med fyrhjulsdrift som standard och plats för 7 personer erbjuder lite mer av allt: Mer lyx, mer utrymme, mer komfort och mer bekvämlighet. Lägg därtill en ännu vassare design och en imponerande mängd nya funktioner, ny säkerhetsutrustningoch elektrifierade drivlinor.

EN 7-sitsig SUV i lyxförpackning!

Rymlig, snygg – och helt unik. Nya SANTA FE erbjuder inte bara körglädje, dynamik och kraft – du får dessutom en bil med en ny snygg design som väcker uppmärksamhet. Kombinationen av markanta linjer och eleganta detaljer får SANTA FE att sticka ut från mängden.

Nya SANTA FE märks. Det börjar med den markanta, breda frontgrillen som obesvärat smälter samman med de nya T-formade LED-strålkastarna. Sidornas dynamiska linjer övergår snyggt i de nya bakljusen som är förbundna med ett rött horisontellt reflexband. Det ä.r med andra ord en uppseendeväckande SUV från alla håll och kanter.

Stig in

…och bli överraskad!

 

 

En fängslande kupé!

Invändigt har SANTA FE inte bara blivit större. Den har dessutom betydligt mer att bjuda på. Mer plats. Mer komfort. Mer lyx. Familjen kommer snart att upptäcka att allt är tillverkat i läckra, mjuka material eller läder. Det gäller även den nya mittkonsolen, som elegant flyter samman med det läderklädda mittarmstödet. Men det är inte allt. För första gången någonsin kan du uppgradera både interiören och exteriören i din Hyundai med ett lyxpaket som gör din SANTA FE ännu mer elegant. När det gäller uppkoppling har interiören uppdaterats med en ny digital instrumentpanel (12.3”) samt en snygg och lättanvänd pekskärm (10.25″).

Santa Fe skyddar dig och dina kära!

Nya avancerade säkerhetsfunktioner och förarassistanssystem som motorvägsassistent och dödavinkelvarnare, lyfter nya SANTA FE till premiumklassen. Utöver detta finns det möjlighet för självparkeringssystem, så att du kan fjärrstyra bilen att parkera på egen hand. Vill du veta mer om vår utrustning och säkerhet: klicka här

Fjärrstyrd parkering (RSPA)

Med självparkeringssystemet parkerar nya SANTA FE sig själv, utan att någon sitter i bilen. Den kan också köra ut själv, så att det blir lätt för dig att komma in.

Motorvägsassistans (HDA)

För första gången någonsin är SANTA FE utrustad med en så kallad motorvägsassistans Funktionen är en kombination av filhållningsassistans och adaptiv farthållare som använder sensorer och kartdata för att säkerställa säker körning och automatiskt anpassad hastighet i utsatta situationer.

Beroende på utrustningsnivå.

Backsensor med stoppfunktion (RCTA)

När du lägger i backen på nya SANTA FE registrerar backsensorn om fordon närmar sig från sidan och varnar dig. Funktionen kan också bromsa för fordon om det behövs

Aktiv dödavinkelvarnare (BCA)

Dödavinkelsensorn övervakar bilens bakre hörn med hjälp av radar. Med hjälp av denna funktion känner du ett motstånd i ratten som gör det svårare att lämna filen om ett annat fordon registreras i döda vinkeln. Detta sker vid aktivering av bilens blinkers.

Vill du veta mer?