Nya Hyundai Tucson

Nya TUCSON är inte bara en utveckling av föregångaren, utan en fullfjädrad designrevolution. Samtidigt som den visar vägen inom nytänkande design erbjuder den också toppmodern smart teknik, klassens bästa säkerhetsfunktioner, avancerade förarassistanssystem och flest antal elektrifierade drivlinor i sitt segment.

Nya Hyundai Santa Fe

Oavsett vad dagen bjuder på är nya SANTA FE byggd för att göra den lite bättre. Vår populära SUV med fyrhjulsdrift som standard och plats för 7 personer erbjuder lite mer av allt: Mer lyx, mer utrymme, mer komfort och mer bekvämlighet. Lägg därtill en ännu vassare design och en imponerande mängd nya funktioner, ny säkerhetsutrustning och elektrifierade drivlinor.

Hyundai Eskilstuna

Hyundai Motor Company byggde sin första bil 1967 och är idag Koreas största biltillverkare – och den femte största i världen med en försäljning på fem miljoner bilar per år. I staden Ulsan i Korea ligger världens största integrerade bilfabrik med kapacitet att producera cirka 1,5 miljoner bilar per år. I Sverige har Hyundai funnits sedan 1991 och mer än 150 000 Hyundai-bilar har sålts till svenska kunder.

Agenturen Hyundai Bilar Import AB har idag omkring 80 återförsäljare och över 100 serviceverkstäder runt om i landet – vi är en av dem.

För att du som kund ska få ett bekymmersfritt bilägande lägger Hyundai stor vikt vid kvaliteten både i utveckling och produktion. Hyundai får återkommande bevis på den höga produktkvaliteten genom höga placeringar I oberoende, internationella kvalitetstester.