Nya Tucson Hybrid

Helt nya TUCSON Hybrid tar inte bara ett stort kliv framåt. Den tar minst två. Och det både syns och märks. Vår populära SUV erbjuder nu helt ny revolutionerande design, det senaste inom uppkoppling och säkerhet och inte minst hybridteknik som tar dig längre än någonsin.

Skapad för att sticka ut!

Den är inte bara större. Den är också bredare och mer robust. Helt nya TUCSON Hybrid är ett resultat av vår nya designidentitet, Sensuous Sportiness. Ett koncept som ger dig en uppseendeväckande SUV och som tar modern bildesign till en helt ny nivå.

Stig in

…och bli överraskad!

 

 

Banbrytande uppkoppling!

Helt nya TUCSON Hybrid är utrustad med den allra senaste tekniken, bland annat får du tillgång till en 10,25” pekskärm och BlueLink® som gör det möjligt att styra många av bilens funktioner från din mobiltelefon.

Trygghet med ledande klassäkerhet!

Helt nya TUCSON Hybrid är byggd för att ge dig både körglädje och trygghet under färden. Det sistnämnda sker tack vare de bästa och mest avancerade säkerhetsfunktionerna i klassen. Vill du veta mer om vår utrustning och säkerhet: klicka här

 

Utökad automatisk nödbroms (FCA)

FCA är ett avancerat aktivt säkerhetssystem som varnar föraren i nödsituationer och automatiskt kan bromsa bilen om så krävs. Funktionen är nu utökad och kan även registrera fotgängare och cyklister.

Helljusassistans (HBA)

Registrerar såväl mötande fordon som sådana som ligger framför i det egna körfältet och bländar automatiskt ner till halvljus för att inte blända andra trafikanter. När systemet inte registrerar några andra fordon, bländar det automatiskt upp till helljus igen.

Aktivt filkörningssystem (LFA)

När funktionen är aktiverad, ser den till att bilen håller sig mitt i körfältet (i hastigheter mellan 0 till 180 km/h) och följer bilen framför dig.

Dödavinkelvarnare med bildvisning (BVM)

Som något helt nytt kan du se högra och vänstra sidan av helt nya TUCSON Hybrid på den digitala instrumenteringen. Kameror aktiveras när du aktiverar bilens blinkers och byter körfält.

Adaptiv farthållare med Stop&Go

Farthållaren håller en inställd hastighet och avstånd till framförvarande fordon. Med Stop&Go kan TUCSON hålla det förinställda avståndet ner till 0 km/h, och efter ett stopp startar motorn igen och följer framförvarande trafik.

eCall

Vid händelse av en olycka kan denna funktion automatiskt ringa upp 112. Om bilens passagerare ej är i stånd till det uppger bilen följande:

  • Bilens position och körriktning
  • Tidpunkt för olyckan
  • Bilmodell

 

Motorvägsassistans (HDA)

För första gången någonsin är TUCSON Hybrid utrustad med motorvägsassistans. Funktionen är en kombination av filhållningsassistans och adaptiv farthållare som använder sensorer och kartdata för att säkerställa säker körning och automatiskt anpassad hastighet i utsatta situationer.

 

 

Vill du veta mer?