Garanti

Hyundai 5-års garanti

Använd bilen och kör så mycket du vill – fabriksgarantin täcker dig i 5 år. Oavsett hur många kilometer du kör. Att vi utan att tveka kan erbjuda dig en garanti utan kilometerbegränsning beror på att vi känner våra bilar i grunden – inte minst kvaliteten. Det tycker vi ska komma våra körglada kunder till del.

Sveriges bästa garanti utan kilometerbegränsning!

Varje enskild Hyundai har tillverkats för att ge många års körglädje. Och vår 5-års garanti gäller naturligtvis alla modeller – från i10 till SANTA FE.

Inga bekymmer!

Med vår garanti slipper du många av de bekymmer, som kan vara förknippade med köpet av en ny bil. När du köper en ny Hyundai får du mer än bara en bra och driftsäker bil. Du får ett garantipaket, som skyddar dig mot plötsliga och oförutsedda utgifter. Det enda du behöver hålla ordning på är var du lagt nycklarna – och så njuta av bilturen. Så tar vi hand om resten.

Du får:

  • 5 års garanti på lacken
  • 12 års garanti mot rostangrepp kommande inifrån (10 år på Hyundai H-1).
  • Den bästa garantin för dig som har lust att använda din bil.

Gratis vägassistans i hela Europa

När du köper en ny Hyundai från en svensk Hyundai-återförsäljare får du automatiskt gratis Hyundai Vägassistans i Sverige och resten av Europa, med undantag av Grönland och Färöarna. Som Hyundai-ägare kan du upprätthålla vägassistansprogrammet under hela bilens livstid. Du behöver bara se till att serva bilen med jämna mellanrum på en auktoriserad Hyundai-verkstad i Sverige. När servicen är klar kommer din Hyundai att få ett klistermärke som visar att du får vägassistans fram till nästa auktoriserade service. Om din Hyundai inte genomgått alla tidigare servicekontroller behöver den bara in på en service på en Hyundai-verkstad. Därefter ingår den återigen i vägassistansprogrammet. Detta gäller även äldre modeller.

Garanti på batteripaket

Gäller högspänningsgaranti. På våra el- och hybridbilar erbjuder vi ytterligare hela 8 års garanti på batteripaketet. Dock max 200.000 km. På KONA electric gäller garantin max 160 000 km. Därmed kan du vara säker på att även om det är ny teknik, så har Hyundai testat och utvecklat dessa batteripaket, så att vi kan erbjuda dig denna fabriksgaranti. Utbyte/reparation av högspänningsbatteriet kan ske om SOC (state of charge) är under 70% (mer än 30% minskning av batteriets kapacitet). SOC ska kontrolleras via Hyundai diagnostester.

Kom ihåg!

Det enda villkoret för garantierna är att bilen regelbundet servas enligt Hyundais serviceprogram. Vi rekommenderar att service och reparation utförs hos en auktoriserad Hyundai-verkstad, och att endast originaldelar används som kvalitetsmässigt motsvarar de komponenter som används av Hyundai. Varje enskild Hyundai har tillverkats för att ge många års körglädje. Och vår 5-års garanti gäller naturligtvis alla modeller – från i10 till SANTA FE. Väljer du att utnyttja en icke-auktoriserad verkstad för att utföra service på din bil ska du tänka på att i samband med ett eventuellt garantifall ska du kunna dokumentera att service har utförts korrekt i enlighet med Hyundais föreskrifter.